Web ontwikkelings pakketten


De keuze van uw gewenste webpakket hangt geheel af van uw plannen. U kunt direct breed beginnen of in stappen doorgroeien. Bij alle pakketten zit een schaalbare hosting account die kan meegroeien/krimpen met uw wensen.

 Webpage - Online vindbaar en bereikbaarWebpage Wanneer u puur online wilt zijn voor een eerste indruk, referenties en contactpunt kunt u met ons webpagina pakket met een gerust hart verder aan het werk. Wij stijlen voor u een webpagina als commerciële  reklame pagina (en aan een flyer) en plaatsen deze online onder uw eigen domeinnaam.

Inbegrepen hierbij zit een contact pagina voor uw informatie zoals post en bezoek adressen, openingstijden en de optie om een email te sturen. Met een webpagina pakket bent u snel en eenvoudig online bereikbaar.

Prijs EUR 50,00 excl. BTW eenmalig en opvolgende jaren EUR 48,00 excl. BTW.

Bekijk meer informatie over het webpagina pakket. Websites - Online met eigen huisstijl en variëteit aan contentWebsites Voor de behoefte om online informatie en media aan te bieden kunt u met een website pakket direct aan de slag. U kunt hiermee meerdere pagina's gestructureerd beheren en aanbieden aan bezoekers onder uw eigen huisstijl en domeinnaam.

Het ontwerp van de website wordt voor u op maat gemaakt. U kunt hierbij uw wens aangeven qua stijl en layout waarna ons team de ontwikkeling voor u uitvoerd. Met ons supersnelle Content Management Systeem (CMS) kunnen u en uw medewerkers tevens online wijzigingen doorvoeren.

Prijs EUR 250,00 excl. BTW eenmalig en opvolgende jaren EUR 98,00 excl. BTW.

Bekijk meer informatie over het website pakket. Webshops - Commerciële  online en actiefWebshop Wanneer u uw commerciële  online aanwezig wilt zijn met diensten of producten kunt u een virtuele (web)winkel inrichten waar uw klanten 24 uur per dag terecht kunnen voor prijzen, omschrijvingen, leverings condities en als gewenst bestellingen en betalingen.

Een succesvolle webshop kan een onderneming op zich zijn. Met de juiste faciliteiten en software kan groot deel echter geautomatiseerd worden wat de kosten/baten verhouding op de lange duur ten goede komt.

Prijs EUR 600,00 excl. BTW eenmalig en opvolgende jaren EUR 115,00 excl. BTW.

Bekijk meer informatie over het webshop pakket.Vergelijking webpakketten


In de tabel hieronder hebben we de drie pakketten beschreven zodat u deze met elkaar kunt vergeleken. U kunt zo beter uw keuze maken naar aanleiding van wat u denkt nodig te hebben. Mocht u vragen hebben dan kunt u die naar gelang aan ons stellen via telefoon, email of ons contactformulier. WebpageWebsiteWebshopWeboffice
Domeinnaam Registratie
com,net,org,info,biz.nl,eu,be,uk
vvvv
Site+Email Hosting
Klik op details voor informatie
details details details Op-aanvraag
POP3 + Webmail toegangvvvv
Contact paginavvvv
Digitaal logovvvv
Bezoeker statistiekenvvvv
Site+Data Backupsvvvv
Ontwerp op maatvvvv
Voorpaginavvvv
Content pagina's vvv
CMS vvv
SE Optimalisatie vvv
SE Promotie vvv
Web winkel  vv
Electronisch factureren  vv
Betaal-gateway  vv
Systeem interfacing   v
Op-maat backoffice   v
Jaarlijkse hosting kosten
Inbegrepen in deze pakketten
48 EUR98 EUR115 EUROp-aanvraag

Webpakket Webpagina Website Webshop Weboffice
Bestel prijs EUR 50 EUR 250 EUR 600 Op-aanvraag

* Bovengenoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW.


:: Ondersteuning
Administratie/Verkoop
Maandag-Zaterdag09:00 - 21:00
Zondag09:00 - 18:00
Productie/Technisch
Maandag-Vrijdag09:00 - 21:00
Spoedgevallen24/7
:: Contact
www.internetrealisatie.nl
sales@ida-corp.com
Tel: 010 - 843 92 47
Platostraat 65
3076 BL Rotterdam, NL