NL - Bedrijfs informatie

Over  ons 
Wie zijn wij en wat doen we..?


Wie zijn wij ?InternetRealisatie.nl als samenwerkend geheel van specialisten ontwerpt, ontwikkeld, host en onderhoud websites, webshops en online software toepassingen. Al sinds 1994 zijn wij actief in de software markt en in 2000 uitgebreid naar de internet hosting markt met als doel, het verzorgen van wereldwijde IT oplossingen voor B2B en B2C markten.

Wat doen wij ?Bedrijfs automatisering;
Voor het automatiseren en marketen van Uw diensten en producten bieden wij technologie voor B2B en B2C applicaties. Van mobiele systemen tot bedrijfs-netwerken bieden wij op maat oplossingen om bezoekers de mogelijkheid te bieden om met Uw bedrijf te handelen.


Data en verwerking systemen;
Met de geavanceerde hardware als basis van het servernet is de webserver een krachtig middel om Uw bedrijf en omzet te vergroten via het wereldwijde web. Voor veel-eisende klanten zijn er opties zoals dedicated server(nets) die de kwaliteit van zakendoen in vele winstgevende manieren kan verbeteren.


Internet toegang;
Met toegewijde hoge snelheid verbindingen naar het wereld wijde web is ons gekozen servernet een van de meest stabiele ter wereld. Door middel van samenwerkende datacenters hebben wij onze gevestigd als een kwaliteits internet hosting provider.Wat gebruiken wij ?Sinds de start hebben wij verscheidene B2B applicaties ontwikkeld voor automatisering van bedrijfsprocessen. Tesamen met een reeks gespecialiseerde business partners leveren wij al ruim 20 jaar geadvanceerde diensten van consultancy tot backend onderhoud.

Voor onze extensieve vraag naar technologie werken wij samen met vele organisaties om een toekomst op te bouwen op het internet. In de huidige 24 uurs economie waar alles uit de technologie wordt gehaald ,zorgen deze partners voor vitale inovaties voor de technologie van morgen.


:: Ondersteuning
Administratie/Verkoop
Maandag-Zaterdag09:00 - 21:00
Zondag09:00 - 18:00
Productie/Technisch
Maandag-Vrijdag09:00 - 21:00
Spoedgevallen24/7
:: Contact
www.internetrealisatie.nl
sales@ida-corp.com
Tel: 010 - 843 92 47
Platostraat 65
3076 BL Rotterdam, NL